Chat with us, powered by LiveChat
Overzicht
1 juli 2023

Ik heb getwijfeld over.... Brugge!

Zin in een stedentrip? Kom dan naar Brugge, een prachtige pittoreske stad nabij de Belgische kust. Er valt hier genoeg moois te ontdekken! Brugge is een oude, veelzijdige stad. De stad werd in het jaar 870 al genoemd, en door het hebben van een haven is de stad snel uitgegroeid tot een grote stad. De stad werd rond het gaar 1600 zelfs gezien als het economisch hart van Noord-West Europa. Kortom, een grote stad met geschiedenis. En dat is terug te zien in en aan de stad. Bijvoorbeeld aan zijn bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden Brugge

Er is veel te zien in Brugge. Veel van de bezienswaardigheden stralen de geschiedenis van de stad uit. Neem bijvoorbeeld de Heilige Bloedbasiliek. Deze Basiliek is al eeuwen oud (met sommige delen daterend uit het jaar 1140). Deze prachtige Basiliek, die in de Franse revolutie voor het laatst gerenoveerd is, doet tevens dienst als klein museum. Of de Burg van Brugge. De plek waar de Burg staat wordt al sinds de 2e eeuw bewoond.

Naast deze twee oude bezienswaardigheden heeft de stad nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een hele leuke rondvaart door de grachten van Brugge. Vanaf het water kun je deze stad van zijn beste kant zien. Of bezoek een van de vele Brugse musea. En als je vervolgens de dag afsluit bij brouwerij de Halve Maan met een goed glas Brugse Zot, dan weet je zeker dat je een uitstekende dag tegemoet gaat.

Combineer met Kustpark Westende

Na een lange dag in Brugge heb je geen zin meer om helemaal naar huis te moeten reizen. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom  kun je je bezoek aan Brugge ideaal combineren met een verblijf op Kustpark Strand Westende. Want dan hoef je niet alleen te genieten van wat de stad te bieden heeft, maar kun je ook genieten van wat het kustpark te bieden heeft. Kijk daarom snel op onze website wat de mogelijkheden zijn van een verblijf op Kustpark Westenden. Hopelijk tot snel.

Zoek & Boek - combineer Brugge met een verblijf op Kustpark Strand Westende

Zoek & Boek - combineer Brugge met een verblijf op Kustpark Nieuwpoort