Chat with us, powered by LiveChat

Kindercampings in België

Geniet op een kindvriendelijke camping in België van een welverdiende vakantie. Bij BestCamp kies je altijd voor een camping met veel faciliteiten en voorzieningen voor kinderen. 

Voor de leukste kindercampings in België zit je bij BestCamp aan het juiste adres. Alle campings bieden animatie aan, er zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen en er is altijd mogelijkheid voor zwemmen. Vergroot het plezier door te overnachten in een vrolijke BestCamp familietent.

Voor de leukste kindercampings in België zit je bij BestCamp aan het goede adres. Of je nu op zoek bent naar een camping in de Ardennen, Belgisch Limburg of aan de Belgische kust, je kinderen zullen zich nergens vervelen.

Onze kindercampings in België

Kindercampings

6 campings verspreidt over de Ardennen, Limburg en de kust

Geselecteerd aanbod in België

Animatie op de camping

De animatieteams op de campings zorgen er voor dat je kind zich elke dag kan vermaken. Zo kunnen ze op avontuur in de Ardennen op Ardennen Camping Bertrix, theater maken op Camping Parc La Clusure of lekker creatief bezig gaan in Kiki’s Avonturenclub op Kustpark Nieuwpoort.

Het animatieteam op alle campings staat in het hoogseizoen elke dag weer voor de gasten klaar. Zo organiseren ze elke dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Is het slecht weer? Geen probleem! Ook daar weet het animatieteam wat op te vinden!

Acb-ardennen-rangers-3
Plc-speeltuin-2

Zee en Zwembad

Er is voor kinderen natuurlijk niets leuker dan lekker spelen in het water. Daarom bieden de campings van BestCamp voldoende mogelijkheden voor waterpret. Op elke camping is een zwembad aanwezig of is er de mogelijkheid om naar de zee te gaan. Op Kustpark Westende staat nu zelfs een echte waterspeeltuin. De kinderen kunnen zich uren lang vermaken en spelen in het water. 

Speeltuinen en speeltoestellen

Wat is een kindercamping zonder speeltuin of speeltoestellen? Elke BestCamp-camping  beschikt over deze kindvriendelijke faciliteiten. Camping Goolderheide heeft zelfs een heus klauterwoud, waar de kids lekker kunnen klimmen en klauteren. Maar er kan natuurlijk ook lekker in de zandbak worden gespeeld. Altijd wat te doen, voor jong en oud!

Lekker sporten

Sporten is leuk en gezond. Daarom bieden de kindercampings in België voldoende mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Lekker voetballen of  tafeltennissen is overal mogelijk. Veel campings beschikken ook over tennisbanen of een multicourt.

Boek nu jouw kindercamping in de Ardennen

Boek nu jouw kindercamping in Belgisch Limburg

Boek nu jouw kindercamping aan de Belgische kust

Np-sportvelden-1