Chat with us, powered by LiveChat

Onze zakelijke mogelijkheden

BestCamp Marketing voor Campings betekent profiteren van de kennis en kunde van een organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België en Frankrijk. Jouw recreatie marketing, camping marketing en zichtbaarheid, online en offline, is onze zorg.

Marketing voor jouw camping

BestCamp is ontstaan uit een marketingteam, verantwoordelijk voor een aantal topcampings in de Ardennen en de Gaume in België. Inmiddels heeft BestCamp meerdere campings in België en Frankrijk aangesloten en zijn er volop plannen voor verdere uitbreiding.

Als campingondernemer ben je elke dag bezig om een topproduct neer te zetten en topservice te verlenen aan gasten die hun kostbare vrije dagen bij jou komen doorbrengen. Je wilt hen een geweldige vakantiebeleving bezorgen en hoopt natuurlijk dat hun verblijf en positieve ervaring anderen zal inspireren om ook jouw camping te bezoeken. 

Zichtbaar zijn en gevonden worden

Marketing is nodig om uw camping onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Marketing is cruciaal voor het succes van elke onderneming.  Nu veel campings hun eigen online reserveringsmogelijkheden hebben en de traditionele verkoopkanalen (via bijvoorbeeld touroperators) vervagen, is het van groot belang om zichtbaar te zijn, online en offline, op de juiste plekken, precies daar waar uw doelgroep aanwezig is. Met name internetmarketing wordt steeds complexer en vereist steeds meer specifieke expertise. Het in huis halen van deze expertise als camping of vakantiepark is niet altijd mogelijk en ondernemer zijn is een tijdrovende klus en vereist training en bijscholing. BestCamp ondersteunt uw onderneming hierbij.

Prijs- en productstrategie

BestCamp helpt u niet alleen op het gebied van marketing. Wij maken ook reserveringen voor de campings via onze website www.bestcamp.nl (ook beschikbaar via .de, .co en .fr) en helpen u waar nodig met prijsstelling en productstrategie. BestCamp adviseert, regisseert, boekt en neemt u alle zorgen uit handen.

Management advies

Ben je naast marketingexpertise ook op zoek naar een sparringpartner op het gebied van management en campingbeheer? Binnen BestCamp is op dit gebied veel expertise aanwezig en ook op dit gebied kunnen wij uw partner en adviseur zijn.

(Media)partners en samenwerkingen met touroperators

BestCamp heeft samenwerkingen met diverse grote partijen zoals ANWB, Vrijbuiter, PostNL en Vakantieveilingen. 

Ook is BestCamp regelmatig op TV te zien door uitstekende samenwerkingen met diverse TV zenders. Ook onderhouden wij contacten met (de grotere) reisorganisaties voor ondersteuning bij het maken van reserveringen voor de campings. Voorbeelden hiervan zijn Tui, Vacanceselect en Vacansoleil.

Interesse?

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakings- en oriënterend gesprek om te kijken wat BestCamp voor je camping zou kunnen betekenen, stuur dan een e-mail naar info@bestcamp.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070 - 890 06 20.  Wij plannen graag een afspraak in op jouw camping, zodat we kunnen zien waar je als ondernemer zo trots op bent!

Het team van BestCamp