Chat with us, powered by LiveChat

Campings met privé sanitair

Kies voor extra luxe tijdens je kampeerverblijf
op één van de BestCamp campings

Bij BestCamp heb je hele ruime keuze als het aankomt op campings met privé sanitair. Zowel in België als in Frankrijk huur je namelijk een kampeerplaats met eigen sanitaire voorzieningen. En dat is tijdens je vakantie zeker geen overbodige luxe. Bekijk maar eens welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben.

Onze campings in België en Frankrijk met privé sanitair

Bekijk ons aanbod

Campings met privé sanitair

Gh-high-comfortplaats-2

Camping met privé sanitair in België

Ook in België kun je een kampeerplaats met privé sanitair reserveren. Op Camping Goolderheide in Belgisch Limburg kun je genieten van een relaxte vakantie met eigen douche en toilet. De camping is het ideale startpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten.

Op Kustpark Nieuwpoort (Kompas Camping Nieuwpoort) aan de Belgische kust, zijn er ook kampeerplaatsen met privé sanitair. In alle comfort kamperen op zo'n 5 kilometer van het strand.

Wil je dichterbij de zee verblijven? Reserveer dan een kampeerplaats met eigen sanitair op collega- camping Kustpark Strand Westende (Kompas Camping Westende).

Bekijk de campings in België met privé sanitair

Bekijk de campings in Frankrijk met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Frankrijk

Ook in Frankrijk kun je op verschillende campings kampeerplaatsen met privé sanitair reserveren. Voor welke camping kies jij? 

  • Camping Le Col Vert is prachtig gelegen aan de oevers van een schitterend meer in de Nouvelle-Aquitaine. 
  • In de Provence-Alpes-Côte d'Azur kun je kiezen voor Camping Douce Quiétude, gelegen op een paar km van de Middellandse zee. 
  • Camping Plein Air des Chênes is een mooie camping met prachtig zwemparadijs op 10 minuten van het centrum van Montpellier.
  • Camping l'Orée du Bois is dé ideale vakantiebestemming voor een strandvakantie aan de Atlantische Oceaan in de Aquitaine. 
  • Op slechts 4 km van de Middellandse Zee ligt Camping Riviera d'Azur met veel faciliteiten en activitieten voor iedereen. 
  • Camping La Ribeyre ligt midden in Frankrijk in een uniek vulkanen-landschap. 
  • Gelegen op de bekende krijtrotsen op het schiereiland Cotentin, is Camping L'Anse du Brick een mooie bestemming in Normandië.
  • Camping Le Kérou, in het zuiden van Bretagne, heeft een directe toegang tot de Bretonse stranden.
Ra-kampeerplaats-priv-sanitair-3-schelpen-3