Chat with us, powered by LiveChat

Campings met privé sanitair

Kies voor extra luxe tijdens je kampeerverblijf
op één van de BestCamp campings

Bij BestCamp heb je hele ruime keuze als het aankomt op campings met privé sanitair. Zowel in België als in Nederland en Frankrijk huur je namelijk een kampeerplaats met eigen sanitaire voorzieningen. En dat is, zeker tijdens deze periode rondom COVID-19, geen overbodige luxe. Bekijk maar eens welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben.

Onze campings in België, Nederland en Frankrijk met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Nederland

In Nederland bieden wij een paar campings met privé sanitair. Al deze campings zijn op een natuurrijke plek gelegen en zijn allemaal heerlijke vakantiebestemmingen. 

  • Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe geniet je van een relaxte vakantie midden in de natuur met veel faciliteiten.
  • Familiecamping Klein Canada ligt bij Nationaal Park De Maasduinen, een gezellige camping in Canadese stijl voor een rustgevende vakantie in Limburg. 
  • Op Vakantiepark De Bergen in Noord Brabant kampeer je in alle luxe op een royale kampeerplaats met modern vormgegeven privé sanitairgebouw. 
  • Vakantiepark Sallandshoeve is gelegen op de Sallandse Heuvelrug, een uniek stukje Nederland met prachtige paarse heides. 
Kc-kampeerplaats-luxe-1
Gh-high-comfortplaats-2

Camping met privé sanitair in België

Ook in België kun je een kampeerplaats met privé sanitair reserveren. Op Camping Goolderheide in Belgisch Limburg kun je genieten van een relaxte vakantie met eigen douche en toilet. De camping is het ideale startpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten.

Bekijk de campings in Nederland met privé sanitair

Bekijk de campings in België met privé sanitair

Bekijk de campings in Frankrijk met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Frankrijk

Ook in Frankrijk kun je op verschillende campings kampeerplaatsen met privé sanitair reserveren. Voor welke camping kies jij? 

  • Camping Le Col Vert is prachtig gelegen aan de oevers van een schitterend meer in de Nouvelle-Aquitaine. 
  • In de Provence-Alpes-Côte d'Azur kun je kiezen voor Camping Douce Quiétude, gelegen op een paar km van de Middellandse zee. 
  • Camping Plein Air des Chênes is een mooie camping met prachtig zwemparadijs op 10 minuten van het centrum van Montpellier.
  • Camping l'Orée du Bois is dé ideale vakantiebestemming voor een strandvakantie aan de Atlantische Oceaan in de Aquitaine. 
  • Op slechts 4 km van de Middellandse Zee ligt Camping Riviera d'Azur met veel faciliteiten en activitieten voor iedereen. 
Ra-kampeerplaats-priv-sanitair-3-schelpen-3