Chat with us, powered by LiveChat

Camping Belgische kust boeken? Bij BestCamp boek je de beste camping aan de Belgische kust. Heerlijk uitwaaien aan de Belgische kust, samen met jouw partner en/of kinderen? Of een leuke familievakantie? Met ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties, een fijne ligging dicht bij het strand en de vele fijne faciliteiten maken Kustpark Strand Westende en Kustpark Nieuwpoort twee topcampings aan de Belgische kust.

De campings aan de Belgische Kust

Camping aan de Belgische kust

Met BestCamp kun je heerlijk op vakantie naar een camping aan de Belgische kust. Met keuze uit twee topcampings kun je op jouw manier genieten van en aan de Belgische kust. Onze campings zijn gevestigd in Nieuwpoort en Westende. Kustpark Nieuwpoort ligt in het Belgische stadje Nieuwpoort (zoals je misschien al wel kon raden). De camping beschikt over een mooi zwembad, en is ongeveer tien minuten van de kust gelegen. Onze andere camping aan de Belgische kust is Kustpark Strand Westende. Deze camping heeft een mooie ligging direct aan het strand, en daarmee ideaal voor een strandvakantie in België.

Camping Belgische Kust

Plezier voor jong en oud op de campings

Op de campings kun je heel veel activiteiten doen. Zo kun je op Kustpark Strand Westende aansluiten bij het animatieprogramma van de naastgelegen Kompas Camping Westende. Hier worden allerlei leuke dingen gedaan, voor jong en oud. Hetzelfde geldt voor Kustpark Nieuwpoort. Op Kustpark Westende kun je spelen in de waterspeeltuin en op het strand. De waterspeeltuin zorgt voor heel veel waterplezier.
Omdat Kustpark Nieuwpoort iets verder van het strand gelegen is, is hier een zwembad aangelegd. Zo kun je ook op deze camping Belgische kust genieten van waterpret. 

Stacaravan huren aan de Belgische kust

Een stacaravan aan de Belgische kust is het ideale vakantieverblijf. Je geniet in luxe, hebt alle voorzieningen die je thuis hebt bij de hand en het is comfortabel. Naar de camping aan de Belgische kust met hond? In meerdere stacaravans op Kustpark Nieuwpoort en Kustpark Strand Westende zijn honden toegestaan.

Stacaravans op Kustpark Nieuwpoort:

  • Stacaravan Maldives (4 personen)
  • Stacaravan Pacifique (4 personen)
  • Stacaravan Pacifique (6 personen)
  • Stacaravan Caraïbes (6 personen)

Stacaravans op Kustpark Strand Westende:

  • Stacaravan Oakley 4 personen
  • Stacaravan Tamaris 6 personen
  • Stacaravan Flores 6 personen
  • Stacaravan Atlantic 6 personen

Kamperen aan zee in België

Of lekker knus kamperen met het gezin, ook dat blijft een leuke vorm van vakantie vieren. Met je eigen kampeermiddel op pad en genieten van een heerlijke kampeervakantie. Aan de Belgische kust zit je al helemaal goed. Back-to-basic kamperen of in alle luxe? De campings aan de Belgische kust hebben genoeg keuze. Van XL kampeerplaatsen tot kampeerplaatsen met privé-sanitair. Jouw favoriete kampeerplaats vind je ongetwijfeld op Kustpark Nieuwpoort of Kustpark Strand Westende.

Kampeerplaatsen Kustpark Nieuwpoort

Kampeerplaatsen Kustpark Strand Westende

Activiteiten bij de Belgische kust

Vanaf onze campings aan de Belgische kust kun je de leukste activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld 1 van de vele leuke kinderboerderijen die verspreid langs de Belgische kust te vinden zijn. Bijvoorbeeld Kinderboerderij De Lange Schuur in Oostende. Hier kun je gezellig dieren bekijken en aaien. Of ga op Stripboekenavontuur in Middelkerke, dé stripgemeente van Vlaanderen. Bekijk verschillende beelden van stripfiguren of ga naar het stripfestival in Middelkerke. 

Activiteiten Belgische Kust

Alle activiteiten vanaf de camping Belgische kust

Bezoek het prachtige Brugge

Een van de steden die je absoluut moet bezoeken tijdens uw vakantie aan de Belgische kust is Brugge. In Brugge kun je uren genieten van de schoonheid van de stad. Brugge behoort niet voor niets tot het werelderfgoed van Unesco. Bezoek de mooie OLV Kerk, of het meest gefotografeerde plekje van Brugge. Of doe een van de vele andere dingen die er in de stad te doen zijn.

Camping Belgische kust met hond

Vakantie of weekendje weg met de hond? Op de campings aan de Belgische Kust zijn honden van harte welkom. De ligging dicht bij het strand zorgt ervoor dat de campings de ideale vakantiebestemmingen zijn voor een vakantie aan de Belgische kust met de hond. 

Bij BestCamp boek je de beste vakanties, waarnaar je ook maar op zoek bent.

Onze tips aan de Belgische kust

Boek jouw vakantie aan de Belgische kust